Nieuwsitem

Publicatie overheidsopdracht EBP/dieet/2020/03

25/09/2020

​Graag vestigen we vanuit ebpracticenet de aandacht op de volgende overheidsopdracht gepubliceerd door de FOD Volksgezondheid, met als doel het aanbod aan evidence based en klinisch relevante 'point-of-care' (POC) informatie voor de Belgische diëtisten uit te breiden.  ​​
 

Enerzijds bestaat de opdracht uit de selectie en samenvatting van 10 richtlijnen uit het pakket dieetbehandelingsrichtlijnen.nl (perceel 1). 

Anderzijds bestaat de opdracht uit een contextscreening van de richtlijnen resulterend in aanpassingen aan de Belgische zorgcontext, opstellen van kwaliteitsindicatoren voor de evaluatie en het uitwerken van een implementatievoorstel (perceel 2). 
 

De inschrijver heeft de mogelijkheid om een offerte in te dienen voor één of twee percelen, maar beide percelen moeten niet verplicht worden uitgevoerd door dezelfde inschrijver. Er dient afstemming te zijn tussen de inschrijver van percelen 1 en 2 teneinde samenhang te garanderen. 
 

Gelet op de complexiteit van de markt heeft de aanbestedende overheid beslist om een informatiesessie te organiseren met de mogelijke inschrijvers, die zal doorgaan op 13 oktober 2020 om 10u.  
 

De offertes moeten voor 21 oktober 2020 in het bezit zijn van de aanbestedende overheid. 

De lastenboeken zijn terug te vinden op e-Procurement: https://bit.ly/2S1ugMd  ​